Вівторок, 09 липня 2024 12:02

Представили телескопічний навантажувач, котрий працює як підйомний кран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Magni дебютує з телескопічним навантажувачем RTH 10.37, який може бути краном і підйомною платформою.

RTH 10.37 може похвалитися висотою підйому майже 37 метрів і максимальною вантажопідйомністю 10,3 тонни. Він забезпечує безперервне обертання на 360 градусів.

Новий RTH 10.37 від Magni — це передусім поворотний телескопічний навантажувач, але завдяки навісному обладнанню компанії він також може служити краном для пересіченої місцевості та підйомною платформою.

Оснащена вилами новинка слугує телескопічним навантажувачем. Із лебідкою це може бути позашляховий кран, а з кошиком вона може працювати як підйомник. Втім, тут не бракує іншого цікавого функціоналу.

Нова модель RTH оснащена запатентованою системою аутригерів Magni, яка, за словами компанії, «пристосовується до різних рельєфів або обмеженого простору» і може «стабілізувати там, де інші не можуть».

Оператори можуть отримати доступ до функції автоматичного вирівнювання на кольоровому сенсорному екрані, яка налаштовує діаграму навантаження відповідно до конфігурації виносних опор. Це також економить час на налаштування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Magni покращив огляд, перемістивши кабіну вперед, збільшивши скління у верхній секції та встановивши тоншу рульову колонку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: