Понеділок, 17 липня 2023 12:16

Develon представив новий компактний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий DX42-7 знаменує собою шосту модель в лінійці міні-екскаваторів Develon Dash-7.

Новий компактний екскаватор важить 4 тонни та працює на 47-сильному двигуні Develon. Це шоста модель у лінійці міні-екскаваторів Develon dash-7.

Develon рекламує новий екскаватор DX42-7 як здатний маневрувати на вузьких, перевантажених робочих майданчиках для загального будівництва, підготовки майданчика, комунальних робіт та ландшафтного дизайну. У нього звичайний хвостовий хід та ширина 1,9 м.

Його можна використовувати як перевантажувач матеріалів, піднімаючи і розміщуючи такі речі, як труби і валуни. Як традиційна землерийна машина екскаватор може похвалитися містким ковшем, який здатен копати до 3,5 м.

Стандартні функції включають кріплення для великого пальця, вбудовані в ручку, тому для кріплення великого пальця не потрібно зварювання, а також гідравлічні з'єднання на кінці рукоятки для легкого з'єднання з системою швидкороз'ємного з'єднання.

Покупці також можуть вибрати додаткові гідравлічні трубопроводи, що обертаються, для управління нахилом.

Ще один варіант - це передній відвал з чотиристороннім нахилом, який нахиляється і повертається.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія заявляє, що ця функція забезпечує оптимальне позиціонування відвалу, знижує потребу в частій зміні положення машини та забезпечує ефективне зворотне засипання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: