Понеділок, 19 червня 2023 13:28

Develon представив свій найбільший екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Develon, що раніше мала назву Doosan, випустила свій найбільший екскаватор DX1000LC-7 вантажопідйомністю 100 тонн для важких будівельних та кар'єрних робіт.

629-сильний екскаватор дозволяє оператору розставити пріоритети в роботі стріли або повороту, щоб прискорити час циклу, залежно від завдання.

Наприклад, при завантаженні вантажівок під кутом 180 градусів оператор віддаватиме пріоритет повороту. Це посилює гідравлічний поток та тиск на стрілу для більш швидкого руху між матеріалом та вантажівкою.

Компанія заявляє, що DX1000LC-7 має найвищий крутний момент повороту у своєму класі.

Для оператора, котрий глибокі траншеї, пріоритет віддається стрілі, що є стандартним налаштуванням, для більш швидкого підйому стріли з траншеї для розвантаження.

Ще одна нова функція DX1000LC-7 – інтелектуальна функція плаваючого положення стріли. Це усуває необхідність в автогрейдері при переміщенні великої кількості маси і вантажівках з вертикальним завантаженням.

У кабіні оператор отримує сидіння з пневмопідвіскою, яке може обігріватися та охолоджуватися. Сидіння має кілька регулювань. Підлокітники також регулюються.

Екскаватор оснащений кнопковим пуском, 8-дюймовим сенсорним РК-монітором та збільшеними ножними педалями нового дизайну для підвищення ергономіки.

Функція швидкого доступу на джойстику управляє такими функціями, як регулювання склоочисників, відключення звуку, керування камерою та активує інтелектуальне плавання штанги.

Екскаватор оснащений двигуном Perkins потужністю 629 л. та оснащений системою D-EcoPower для оптимізації гідравлічної системи та потужності двигуна для економії палива та підвищення ефективності. Має чотири режими потужності та чотири режими роботи.

Клієнти можуть вибрати варіант фільтра гідромолота, який захистить машину, якщо навісне обладнання гідромолота працюватиме при неправильному гідравлічному потоці та тиску.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інші опції для екскаватора включають систему камер кругового огляду з окремим монітором, гідравлічно знімну противагу для транспортування, автоматичне змащування, двосторонній допоміжний гідравлічний потік, захист кабіни, додаткові робочі фари, проблисковий маячок і прямолінійний хід.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: