Четвер, 26 січня 2023 12:50

Представили цікавого робота-руйнівника для роботи всередині приміщень

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Brokk продемонструє свого найменшого електричного робота-руйнівника Brokk 70.

Brokk 70 має висоту 89 см і ширину 60 см, що дозволяє йому протискуватися через вузькі дверні отвори і важкодоступні місця для внутрішніх робіт по зносу. За ваги 560 кг його можна перевозити стандартним пасажирським ліфтом.

Робот-руйнівник оснащений гідравлічним відбійним молотком Brokk BHB 105 зпотужним ударом. Рука, що складається з трьох частин, може досягати до 3,2 м по вертикалі та 2,68 м по горизонталі.

Brokk 70 також може працювати в парі з бетонодробарками, барабанними фрезами, грейферами, ковшами та іншим навісним обладнанням. Додаткові функції включають розпилення води для придушення пилу та повітряне охолодження для спекотних середовищ.

Brokk також впровадила свою систему SmartConcept, що складається з трьох функцій: Smart Power, SmartDesign та SmartRemote.

При використанні блоку з генераторами або ненадійними джерелами живлення SmartPower може визначити, коли джерело живлення погане або несправне, і компенсувати це до того, як відбудеться пошкодження компонентів.

SmartDesign спрощує технічне обслуговування завдяки на 70 відсотків завдяки меншій кількості кабелів, міцним компонентам та легкодоступним точкам мастила та гідравлічним шлангам.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ергономічний пульт дистанційного управління - SmartRemote - включає регульовані ремені, інтуїтивно зрозуміле управління і радіотехнологію професійного рівня з радіусом дії бездротового зв'язку майже 300 метрів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: