Субота, 24 грудня 2022 12:41

John Deere представив новий недорогий екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія John Deere представила нове доповнення до своєї лінійки екскаваторів середнього розміру - модель 200 G-Tier.

Модель 200 G-Tier позиціонується як доступна альтернатива аналогічним екскаваторам середнього розміру у своєму класі.

Екскаватор масою 22,5 тонн працює на 145-сильному 4,5-літровому двигуні PowerTech. Зусилля копання та вантажопідйомність машини дозволяють виконувати різні операції, такі як складування покрівельних порід, земляні роботи, навантаження вантажівок, укладання труб.

Прості в обслуговуванні випускні фільтри допомагають скоротити час простою для обслуговування, тоді як допоміжна гідравлічна система з регульованим потоком та тиском може керуватися додатковим функціональним важелем.

Додатковими удосконаленнями є точки змащення на кінці важеля та краще збереження крутного моменту. За словами представників компанії, модернізовані втулки стріли та опори підвищують довговічність.

Доступні два варіанти сидінь: стандартне механічне сидіння і сидіння з високою спинкою, підігрівом та пневматичною підвіскою.

Моделі 200 G-Tier стандартно постачаються із передніми світлодіодними робочими фарами, а також є можливість встановити додаткові світлодіодні робочі фари класу люкс.

Доступні два допоміжні агрегати високого тиску і високої продуктивності, що встановлюються на заводі, для забезпечення додаткових гідравлічних можливостей силового навісного обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для додаткової економії палива моделі 200 G-Tier оснащені системою автоматичного холостого ходу, яка автоматично знижує швидкість двигуна, коли гідравліка не використовується, та автоматичним вимкненням.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: