П'ятниця, 29 квітня 2022 08:55

З Росії виходить один із найбільших світових виробників агрохімікатів та насіння

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, велика американська компанія з виробництва сільськогосподарських хімікатів та насіння Corteva вирішила піти з РФ: ініціює план припинення виробництва та підприємницької діяльності.

Про це йдеться у заяві компанії від 28 квітня.

Corteva зазначила, що, вже призупинивши нові продажі, ініціює план припинення виробництва та підприємницької діяльності.

«Нашими пріоритетами залишаються безпека наших співробітників і глобальна продовольча безпека.

З початку цієї трагічної війни ми вжили всіх можливих заходів для підтримки та захисту наших українських колег та їхніх сімей, наших клієнтів та громад, у яких ми працюємо, у тому числі шляхом прямої та непрямої допомоги для вирішення негайних гуманітарних потреб», - заявили в компанії.

«Ми також вжили заходів, щоб допомогти забезпечити нормальний вегетаційний період 2022 року в Україні, наскільки це можливо», - додали в Corteva.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, враховуючи вплив війни на глобальну продовольчу безпеку, компанія передасть насіння Україні, Африці та регіону Близького Сходу на вегетаційний сезон 2023 року, щоб зменшити вплив на світове виробництво їжі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: