Понеділок, 27 грудня 2021 14:12

Volvo та Hyva випробовують якісно новий автопоїзд для перевезення зерна

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанії Hyva, Randon, Volvo Trucks та Continental спільно тестують нову концепцію ефективного автопоїзда-зерновоза

Hyva, провідний постачальник інноваційних та високоефективних транспортних рішень для комерційного транспорту, та Randon, найбільший виробник причіпної техніки в Латинській Америці, у співпраці з виробником вантажівок Volvo Trucks та виробником шин Continental взяли участь у спільному Truck.

Проект Efficiency Concept Truck або інакше з англійської мови – Концепція Ефективної Вантажівки, був створений у Бразилії та ініційований місцевим підрозділом Hyva.

Efficiency Concept Truck є автопоїздом у складі з тягачом Volvo з і самоскидним напівпричіпом і причепом-самоскидом від Randon, які підключаються до новітньої технології підйому кузова Hyva і підтримуються шинними інноваціями Continental.

Цей автопоїзд, призначений для перевезення зерна, випробовуватиметься на «зерновому маршруті» між середнім заходом Бразилії та прибережними портами. Якщо проект виявиться успішним, то його комерційна реалізація може бути цікавою для багатьох агровиробників та трейдерів.

Все це також може продовжити життєвий цикл експлуатації техніки, знизити витрати пального та скоротити викиди вуглецю у навколишнє середовище.

Внеском компанії Hyva у проект Efficiency Concept Truck та його основою є інноваційна гідравлічна система для активації функції підйому та опускання кузова, яка встановлюється та приводиться в дію ззовні.

Це рішення розміщує гідравлічну систему «поза вантажівкою» на окремій станції, що усуває необхідність у системі гідравліки перекидання на самоскидах, тим самим знижуючи масу одного транспортного засобу майже на 350 кг, використовуючи менше гідравлічного мастила, витрачаючи менше палива.

За допомогою цього рішення зерновози, особливо з великим автопарком, можуть встановлювати стаціонарні гідроагрегати в портах та точках розвантаження. Операція досить проста, тому оператор лише підключає мобільні шланги від зовнішнього гідроагрегату до з'єднань на причепі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, після цього напівпричепи і причепи перекидаються та вивантажують вантаж у силоси або підземні резервуари для зберігання.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: