Четвер, 02 вересня 2021 10:43

STEYR представив нову лінійку навісних фронтальних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник тракторів STEYR, що входить в концерн CNH Industrial, запустив нову лінійку навісних фронтальних навантажувачів для тракторів

Навантажувачі можуть працювати із тракторами, потужністю від 58 до 240 к.с. У новій лінійці фронтальних навантажувачів STEYR S 20 моделей з двох серій T і U.

Вони пропонуються з преміальними характеристиками і сумісні з моделями тракторів STEYR від Kompakt S і Kompakt до Multi, Expert CVT і Profi, Impuls CVT і Absolut CVT. Додаткові навішування можна замовити безпосередньо з трактором і фронтальним навантажувачем з заводу.

Флагманська серія T розроблена для складних вантажно-розвантажувальних робіт і включає 10 моделей з висотою підйому від 3,75 до 4,70 м і вантажопідйомністю від 1390 кг до 2720 кг.

Перевірена гідравлічна система самовирівнювання має вбудовані компенсаційні циліндри, підключені до гідроциліндрів перекидання навісного обладнання, що забезпечує високу точність і скорочення тривалості робочого циклу.

Опція AUTO-UNLOAD System синхронізує функції відкриття грейфера і перекидання ковша. Оскільки вони повністю прокладені всередині рами фронтального навантажувача і поперечної балки, гідравлічні лінії надійно захищені від ушкоджень.

Універсальний фронтальний навантажувач типу U з механічним самовирівнюванням призначений для повсякденних вантажно-розвантажувальних робіт. Як і в моделях T, гідравлічні лінії проходять всередині рами. Максимальна висота підйому становить від 3,50 до 4,50 м, а максимальна вантажопідйомність від 1 210 до 2230 кг.

Для серій T і U до стандартної комплектації входить амортизатор SHOCK Eliminator, що забезпечує комфортне водіння при транспортуванні вантажів. Зведення і розведення стріли фронтального навантажувача виконується завдяки автоматичній системі FITLOCK 2+ System.

Нумерація нової лінійки фронтальних навантажувачів STEYR S дає чітке пояснення можливостей кожної моделі. Наприклад, S4020T має максимальну висоту підйому 4,0 метра і вантажопідйомність 2,0 тонни, а літера «T» позначає специфікацію преміум-класу.

Встановлений на заводі комплект для навантажувача поставляється зі звичайним кронштейном і швидко з'єднанням MACH System multi для швидкого підключення гідравлічних і електричних мереж.

Управління фронтальним навантажувачем здійснюється за допомогою гідравлічних клапанів трактора і джойстиків.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для більшої стійкості в стандартну комплектацію входить міцна поперечка і вбудовані огорожі капота двигуна.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: