Середа, 28 липня 2021 10:36

Massey Ferguson представив нові телескопічні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, телескопічні навантажувачі MF TH отримали абсолютно нову кабіну та вищі показники продуктивності.

Нова лінійка MF TH стандарту Tier 3 з 4-циліндровим двигуном об'ємом 4 л включає в себе чотири моделі, нумерація яких залишилася колишньою: TH 6030, TH 7035, TH 7038, TH 8043.

Максимальна продуктивність гідронасоса на моделях TH 6030, TH 7035 досягає 100 л/хв. На них встановлено двигун Perkins з турбонагнітачем і механічною системою управління уприскуванням з максимальною потужністю 100 к. с.

На TH 7038, TH 8043 - гідронасос з продуктивністю до 190 л/хв, двигун з турбонагнітачем і паливною системою Common Rail, максимальною потужністю 130 к. с.

Двигуни відрізняються простотою обслуговування завдяки тому, що всі компоненти легко доступні. Горизонтально розташовані радіатори добре обдуваються повітрям, що гарантує належне охолодження силового агрегату.

Вантажопідйомність цих моделей варіюється від 3-х до 4,3 тонн; висота підйому стріли - від 5,9 до 7,5 метрів, яку можна задати автоматично. Ця функція підвищує рівень комфорту і безпеки, наприклад, при роботі всередині приміщень або при виконанні навантажувальних операцій, особливо якщо у оператора недостатньо досвіду. Нова функція «повернення до землі» дозволяє також задати і мінімальну висоту.

Витрата гідравлічного масла для стріли задається за допомогою дисплея або джойстика. Значення може становити від 0 до 100% з кроком в 1%. Для регулювання витрати під час роботи на новому джойстику передбачені кнопки «+» і «-».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для нових телескопічних навантажувачів доступні два нових дисплея з діагоналлю 5 і 7 дюймів. Вони дозволяють легко зчитувати інформацію і користуватися меню, розташовані таким чином, щоб зберігати оглядовість. Оператор може одним поглядом вважати з дисплея всю необхідну інформацію, що робить управління ще зручніше.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: