Понеділок, 16 листопада 2020 19:43

TATRA випустила нову польову вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, чеський виробник представив польову модифікацію чотиривісного автомобіля TATRA Phoenix, розраховану на роботу зі змінними кузовами.

Нова модель створена разом із компанією PARMA Servis – чеським представником відомого німецького виробника FLIEGL. Чотиривісний TATRA Phoenix має повну масу 36 тон із заднім візком-тридемом. На шасі змонтовано механізм для роботи зі змінними кузовами PARMA PA-NVN F.

Зокрема, це може бути 35-кубовий бункер, у якому можна перевозити до 18 т вантажів,. Замість бункера можна встановити якийсь інший конструктивний елемент, наприклад, розкидач добрив. При цьому місткість причепа становить 25 кубометрів, а вантажопідйомність – 14 т. Відповідно, TATRA Phoenix перетворюється на автопоїзд, котрий перевозить до 60 кубометрів корисного вантажу.

Як передає SpecMachinery.com.ua, TATRA Phoenix має незалежну підвіску, потужний двигун Paccar MX-13 на 530 к.с., а також привід на три осі із чотирьох. Це дає змогу упевнено почуватися на в’язкому грунті у польових умовах. Цьому сприяє і можливість встановлення широких шин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: