П'ятниця, 14 лютого 2020 10:29

У Мінську вперше представили сучасного нащадка МТЗ-80

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинку планують виробляти на заводі в Бобруйську.

У Мінську вперше був показаний трактор BELARUS-742.7 - новітнє покоління тракторів, які йдуть на зміну легендарним МТЗ-80. Як повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі ВАТ «МТЗ», в перспективі саме ця модель стане базовою при створенні нового сімейства білоруських тракторів потужністю від 50 до 75 к.с. Раніше трактор представили в рамках виставки AGRITECHNICA-2019, що проходила минулої осені в Ганновері (Німеччина).

Трактор BELARUS-742.7 спроектований з урахуванням потреб європейського ринку. Новинка має підвищену комфортність, збільшену питому потужність та маневреність, менші габарити, а також підтримує останні екологічні вимоги Євросоюзу.

BELARUS-742.7 оснащений американським двигуном Caterpillar C2.2. Його потужність - 75 к.с., максимальний обертовий момент - 270 Н·м. Цей мотор забезпечує виконання екологічних вимог Stage V без застосування AdBlue, що дозволяє значно знизити вартість експлуатації трактора.

В кабіні трактора встановлено кондиціонер, дзеркала з електрорегулюванням і підігрівом. Управління гідросистемою, валами відбору потужності, підключенням переднього моста електронне, що робить експлуатацію техніки комфортної і більш ефективною.

Виробництво нового трактора BELARUS-742.7 планують освоїти в цьому році на Бердичівському заводі тракторних деталей і агрегатів (БЗТДіА), який входить до складу холдингу МТЗ.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: