П'ятниця, 27 вересня 2024 09:54

Представили сучасний причіп для перевезення худоби

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Joskin розширив модельний ряд скотовозів Betimax RDS моделлю з довжиною кузова 6,75 м.

Раніше одновісні моделі Betimax RDS пропонувалися довжиною 5 або 6 м. Щоб задовольнити побажання багатьох клієнтів, які хочуть перевозити більшу кількість тварин в одновісному причепі, Joskin тепер пропонує модель з довжиною кузова 6,75 м.

Це означає, що на одній осі можна перевозити більшу кількість тварин (від 8 до 10) без перевищення максимально допустимого навантаження на вісь. Ця версія пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.

Усі моделі Betimax RDS пропонуються у пофарбованому (P) або повністю гарячому оцинкованому (G) варіанті.

Модель «P» має неслизьку вантажну поверхню з шашечки, тоді як модель «G» стандартно оснащена 3-компонентним покриттям із синтетичної смоли, що зменшує стрес для тварин.

Посадка і висадка комфортна завдяки опусканню візка, і на пасовищі крок в 17 см практично непомітний. Дві задні двері можна повністю відкрити, щоб тварини могли безперешкодно вийти назовні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова опція безпеки та комфорту для оператора дозволяє автоматично блокувати двері причепа та фіксувати їх у певних положеннях під час відкривання.




Інформація:

Ще матеріали з цієї категорії: « Fendt представив новий електротрактор

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: