Субота, 31 серпня 2024 10:09

Claas розширив модельний ряд навантажувачів Scorpion

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Claas переглянув свої телескопічні навантажувачі середнього класу та виводить на ринок моделі 3- та 4-тонного класу.

Вони мають підвищену продуктивність та кращий комфорт.

Зазначається, що 8 телескопічних навантажувачів SCORPION в асортименті продукції CLAAS охоплюють вантажопідйомність від 3,3 до 6,0 т і висоту підйому від 6,7 до 10 м.

П’ять нових моделей вантажопідйомністю від 3,3 до 4,2 т – SCORPION 733, 1033, 638, 738 і 742 – дали нове життя модельному ряду завдяки функціям, що підвищують продуктивність і комфорт.

Завдяки підвищеному гідравлічному тиску нові телескопічні навантажувачі SCORPION мають на 300 кг більшу вантажопідйомність – 3,3 т у початкових моделях 1033 і 733, та 4,2 т у SCORPION 742.

Водночас, для забезпечення звичного балансу і стійкості, колісна база була збільшена на 100 мм, з відповідними модифікаціями противаги в задній частині.

Цей клас машин тепер також має переваги функцій SMART LOADING завдяки новому гідравлічному управлінню з електронним пілотним контролем. Операторам тепер доступні наступні автоматичні функції та допоміжні системи:

  • Автоматичне повернення ковша в попередньо збережене положення: значна економія часу і зусиль при виконанні повторюваних завдань близько до землі.
  • Функція автоматичного струшування ковша: нахильні плунжери забезпечують надійне вивантаження грудок і рівномірний розподіл сипучих матеріалів.
  • Автоматичне втягування телескопічної стріли (не для SCORPION 1033): щогла автоматично втягується при опусканні телескопічної стріли, що значно зменшує навантаження на оператора.

Чотирициліндровий дизельний двигун Liebherr потужністю 105 кВт/143 к.с., 550 Нм забезпечує гідравлічний потік макс. 160 л/м при тихих та економних 1 600 об/хв.

Під час завантаження система DYNAMIC POWER автоматично регулює частоту обертання двигуна відповідно до кута нахилу джойстика і, таким чином, до бажаної швидкості підйому та завантаження.

Ця унікальна функція забезпечує швидші та ефективніші цикли завантаження.

Всі моделі оснащені потужним і ефективним гідростатом VARIPOWER 2 – сильним, ефективним і надійним приводом, який вже багато років використовується в кормозбиральних комбайнах CLAAS JAGUAR.

Крім того, для моделей SCORPION 738 і 742 доступний новий двигун VARIPOWER 3 в якості опції. Завдяки більшому подвійному гідравлічному двигуну ця версія передає на колеса тягове зусилля до 68 кН – збільшення приблизно на 20 % у порівнянні з VARIPOWER 2 (57 кН).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, незважаючи на таку додаткову потужність, привод зберігає звичну точність, яку можна відчути кінчиком пальця. VARIPOWER 2 і VARIPOWER 3 можуть розвивати максимальну швидкість до 40 км/год.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: