Вівторок, 17 березня 2020 17:58

«Сканія Україна» повідомила про особливості роботи під час карантину

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія розмістила на своєму сайті розмістила офіційне повідомлення щодо графіку роботи на період карантину.

Оскільки в Україні оголошено карантин для недопущення поширення коронавірусу, «Сканія Україна» впровадила низку заходів щодо запобігання та протидії захворюванню співробітників «Сканія Україна» та дилерських центрів, втім спеціалісти компанії завжди залишаються на зв'язку.

1. З 16 березня офіс дистриб’ютора ТОВ «Сканія Україна» та дилерських центрів переведено у режим дистанційної роботи з дому та чергування. При появі перших симптомів застуди, працівники залишаються вдома. Всі «фізичні» зустрічі в компанії рекомендують перенести в онлайн режим. Поставки нових та вживаних вантажних автомобілів, які були замовлені раніше і які вже знаходяться в Україні, виконуються згідно з графіком. По іншим поставкам можливі затримки, інформацію можна уточнити у відділах продажів.

2. Сервісні станції Scania працюють у звичному режимі та готові швидко виконати обслуговування та ремонт вантажної техніки, аби транспорт не зупинявся і клієнтів сервісу була можливість виконувати замовлення своїх клієнтів. Є великий склад запасних частин в Україні, нові поставки та замовлення зі складу в Європі можуть бути із затримками, інформацію можна уточнити на сервісних станціях.

3. Заради безпеки своїх співробітників та персоналу клієнтів, особливо водіїв, у «Сканія Україна» просять відповідально та раціонально планувати візит на сервісну станцію. Якщо ваш співробітник нещодавно був у країні з високим ризиком зараження коронавірусом або має симптоми захворювання протягом останніх кількох днів, будь ласка забезпечте його перебування на карантині та утримайтесь від відвідування сервісних станцій Scania.

4. Усі робочі поверхні постійно оброблюються дезінфекторами, графік провітрювання та прибирання офісних та сервісних приміщень зробили більш жорстким та частим.

5. У «Сканія Україна» за можливості просять дозволити водіям залишати територію сервісної станції, після того, як вони передали свій транспортний засіб представнику станції або залишатися у спеціально відведених для водіїв місцях. Вірус передається від людини до людини через рукостискання та перебування на близькій відстані, тому бажано мінімізувати час та обмежити кількість людей у ремонтній зоні та зоні рецепції, та із розумінням поставитись до обмежувальних заходів.

У «Сканія Україна» впевнені, що спільними зусиллями вдасться впоратися із поширенням вірусу і невдовзі повернутися до нормального режиму роботи.

Контакти сервісних станцій на сайті:
https://www.scania.com/ua/uk/home/experience-scania/about-us/Scania-in-ukraine.html

Контакти відділів продажів:
https://www.scania.com/ua/uk/home/experience-scania/about-us/sales-managers.html




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: