П'ятниця, 08 березня 2019 11:12

DAF запускає електровантажівки в реальну роботу

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, DAF Trucks передав європейським транспортним операторам перші електричні вантажівки для довгострокових випробуваннях в реальних умовах.

У пілотному проекті беруть участь три електричних вантажівки з живленням від акумуляторів (DAF CF Electric) і дві гібридних вантажівки з зарядкою від електромережі (DAF CF Hybrid), а також об'єкти інфраструктури VDL, що забезпечують швидку зарядку електромобілів.

CF Electric має запас ходу на електроприводі близько 100 км. CF Hybrid з технологією E-Power від VDL пропонує комбінацію рішень: повністю електричний привід в межах міста (запас ходу до 50 км) і ефективний, екологічний режим для прилеглих областей завдяки новітнім дизельним двигунам DAF.

Тестування повністю електричних автомобілів CF Electric спочатку буде обмежуватися поїздками по маршруту від центра дистрибуції в Зандаме до супермаркетів в Амстердамі.

Акумулятори вантажівок будуть заряджатися в перервах між рейсами на спеціально спроектованій станції зарядки електромобілів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: