Важка техніка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бульдозер 1050 P-Tier тепер оснащений переробленим механізмом зчеплення відвалів, який переміщує відвал на 25 сантиметрів ближче до…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Укрзалізниця» використовуватиме потужний 50-тонний напівпричіп-трал виготовлений спільно Заводом «Техкомплект» та ТОВ «ВАРЗ».
Понеділок, 11 вересня 2023 16:22

Представили цікавий 120-тонний автокран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Link-Belt представила свій найбільший автокран підвищеної прохідності - новий чотиривісний 120-тонний кран 120 | TTLB.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель 936F компанії LiuGong має глибину копання 7,5 м і оснащається ківшами великого об'єму.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar представила низку оновлень свого другого за величиною бульдозера D10.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це R 9300 - другий екскаватор 8-го покоління в портфоліо Liebherr Mining.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий колісний навантажувач Cat 995 витрачає менше пального, аніж його попередник - модель 994K
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, PR766 від Liebherr оснащений стандартною технологією High Drive для руху кам'янистою місцевістю, аналогічно найбільшому бульдозеру компанії PR776.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія John Deere розширила своє портфоліо P-Tier, включивши в нього пару моделей самоскидів із шарнірно-зчленованою рамою моделей…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на заводі у Стрию модернізували два всюдиходи-амфібії шведської компанії Volvo для евакуації поранених військових ЗСУ.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Case IH підготував ще три гусеничні трактори Steiger Quadtrac 500 до роботи в Антарктиду.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ЗСУ, схоже, пускають у хід всі запаси, щоб тягати трофейну техніку у Херсонській області
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Німеччина готує для Збройних Сил України мостові системи та платформи для перевезення важких озброєнь.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: