Понеділок, 18 квітня 2022 12:16

Волонтери передали єгерській бригаді нові пікапи Fiat

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, військове з’єднання у складі Збройних Сил України отримало від волонтерів партію нових автотраспортних засобів.

Захисникам передані нові пікапи італійської компанії-виробника автомобілів «Fiat». Придбав автотранспортні засоби міжнародний благодійний фонд «Повернись живим».

Передано десяток автівок загальною вартістю майже 6 мільйонів 813 тисяч гривень для потреб окремої єгерської бригади Корпусу резерву.

Це перша частина масштабної партії позашляховиків для потреб Корпусу, якими волонтери комплектують бойові підрозділи, що розгорнулися після початку повномасштабного вторгнення Росії.

«Сьогодні на автівки величезний запит серед військових й ми, розуміючи це, приділяємо закупівлі авто особливу увагу, зосереджуючись на якості транспортних засобів та поставках, які здатні дати максимальний результат», – розповідають у фонді.

Корпус резерву – військове з’єднання у складі Збройних Сил України, що складається з кадрованих частин. Це стратегічний резерв Генерального штабу Збройних Сил України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також волонтери з фонду «Повернись живим» передали оборонцями України 1010 засобів захисту та обладнання.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: