Четвер, 17 лютого 2022 12:15

Представили серійний автодім на базі Ford Transit

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Німеччині представили цілковито новий автокемпер на базі великого фургона Ford Transit

Німецька фірма LMC (Lord Münsterland Caravan) спеціалізується на переробці фургонів на будинки на колесах.

Донедавна основною базою для них був Fiat Ducato, але нещодавно у компанії представили нову модель кемпера – і основою для нього став великий фургон Ford Transit.

Причиною заміни стала велика висота салону Транзиту - тут вона становить 2,08 м, що забезпечує більший простір. При цьому загальна довжина автомобіля ледь не дотягує до 6 метрів, а повна маса в 3,5 тонн дозволяє керувати цією машиною з посвідченням водія категорії В.

Компонування салону, втім, стандартне для техніки подібного класу - і має чітке зонування. Так, відразу за зсувними дверима передбачена зона їдальні-вітальні. Тут є диван для двох та розкладний стіл.

Крісла водія та переднього пасажира на стоянці можна розгорнути на 180 градусів, організувавши кают-компанію.

Уздовж правого борту знайшлося місце для кухні - тут є раковина з краном, холодильник та плитка. Шафки обладнані внутрішніми замками, а їхня глянцева поверхня має захист від відбитків пальців. Навпроти — санвузол: тут є туалет, і душ.

В задній частині традиційно знайшлося місце для основного ліжка для двох: його довжина становить 1,9 метра, а ширина – 1,48 м. Над головою – прозора секція даху зі спеціальною шторкою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, опційно можна замовити і банкетку-трансформер в зоні вітальні — тоді вдасться організувати ще одне спальне місце.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: