Четвер, 10 лютого 2022 11:42

В Європі набуває популярності спецтехніка на базі Mercedes Benz Unimog

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Unimog U530 для енергетиків обладнані для роботи в найважчих місцях - постійний повний привід, великий дорожній просвіт і портальні осі з блокуванням диференціала сприяють їх високій прохідності

Такі спеціально обладнані вантажівки оснащені ізольованим гідравлічним обладнанням для доступу Versalift та використовуються бригадами, відповідальними за ремонт та заміну ліній електропередач, що проходять під напругою до 46 000 вольт.

Як стверджують енергетики у Великій Британії, чимало місць роботи знаходяться у віддалених та важкодоступних місцях, але «фантастичні позашляхові можливості Unimog дозволяють нам вирушити куди завгодно, у будь-який час та за будь-яких умов».

Unimog також може рухатися сільськими дорогами зі швидкістю до 100 км/год і значно економічніший за споживанням пального, аніж сільськогосподарський трактор.

 U530 оснащений 7,7-літровим рядним шестициліндровим двигуном потужністю 220 кВт (299 к.с.) і крутним моментом 1200 Нм. Автомобілі можуть оснащуватися найбільшими дозволеними сільськогосподарськими шинами (Michelin 495/70 R24) та технологією центрального підкачування шин (CTI).

Ця унікальна система дозволяє водіям швидко і легко, не виходячи з кабіни, знизити тиск у шинах, що створює більшу «пляму контакту» і тим самим допомагає звести до мінімуму пошкодження ґрунту та підвищити прохідність.

Mercedes-Benz відзначив вже 75-річчя цієї моделі. Всі Unimog мають шасі 4x4 з одинарними задніми колесами, а повна маса варіюється від 7,5 до 16,5 тонн. Асортимент складається з двох основних варіантів: шасі для навісного обладнання UGE та екстремального позашляховика UHE, який може бути оснащений різними типами кузовів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, аналогічною високою популярністью у країнах Європи користуються також повнопривідні сміттєвози на шасі Mercedes Benz Unimog.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: