Понеділок, 07 лютого 2022 13:44

Енергетики Миколаївщини отримали нові аварійно-ремонтні майстерні вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на півдні України працюватимуть дві нові аварійно-ремонтні майстерні на базі Citroen Jumper

Нові спеціалізовані аварійно-ремонтні автомобілі ТК-CTRJ-АРВМ, виготовлені на Заводі спецтехніки «Техкомплект».

Базова маса автомобілів становить 3,5 т, а колісна формула - 4x2. За потреби майстерні можуть перевозити бригаду із 8 чоловік, окрім водія. Базовий автомобіль Citroen Jumper оснащений дизельним 4-х циліндровим двигуном із прямим впорскуванням палива, з водяним охолодженням

Аварійно-ремонтна майстерня ТК-CTRJ-АРВМ на базі Citroen Jumper/Peugeot Boxer призначена для доставки персоналу та забезпечення проведення ремонтних робіт ремонтними бригадами комунальної служби.

Квітографічне оформлення автомобіля - згідно з ДСТУ-3849-99 із змінами та доповненнями від 2018 р.

Автомбілі, підготовлені Заводом спецтехніки «Техкомплект», отримали багате технічне оснащення, аби забезпечити своєчасне якісне виконання широкого спектру завдань. Це обладнання для виконання слюсарних, зварювальних, електричних, ремонтних та інших видів робіт.

До комплектації входять тиски, різноманітні інструменти, інвертор ний зварювальний апарат, автономний генератор,мотопомпа для відкачування брудної гарячої води, пропановий різак та багато іншого.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, аварійно-ремонтні майстерні ТК-CTRJ-АРВМ оснащені автономним обігрівачем та внутрішнім переговороним пристроєм.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: