П'ятниця, 04 лютого 2022 10:48

Представили нову легку вантажівку HOWO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія SINOTRUK показала нову модель легкої вантажівки Howo Commander S, до оснащення якої увійшла восьмиступінчаста коробка передач HOWO AMT.

Передня частина нового автомобіля помітно відрізняється від попередника. На вантажівку встановили дзеркала заднього виду з функціями електрорегулювання та нагрівання. У легких вантажівках така опція зустрічається досить рідко.

Також тримісна кабіна стала ширшою, а її екстер'єр вишуканішим. На додачу до цього, сидіння отримали більшу кількість регулювань, що дозволило підвищити комфорт внутрішнього простору.

Нове кермо Howo Commander має абсолютно нову багатофункціональну конструкцію, з кнопками управління системою круїз-контроль, телефоном через Bluetooth ліворуч, та кнопками контролю комплексу мультимедіа праворуч.

Також новинка оснащується рядним, чотирициліндровим, 2,3-літровим, дизельним двигуном Weichai WP2.3NQ130E61 (Євро-6). Його максимальна вихідна потужність становить 96 кВт (130 к. с.), а максимальний крутний момент досягає 380 Нм. Вага двигуна Weichai не перевищує 270 кг, а його ресурс розрахований на 800 000 км.

Що стосується трансмісії, то автовиробник вперше встановив восьмиступінчасту автоматизовану коробку передач HOWO HW51508ACL в малотоннажну вантажівку. За деякими даними, 8-ступінчаста коробка передач буде на 3-5% менше витрачати паливо порівняно з традиційною для таких автомобілів 6-ступінчастою трансмісією.

120-літровий паливний бак виготовлений з легкого та довговічного матеріалу на поліуретановій основі. Також до комплектації Howo Commander S AMT увійшли алюмінієві диски коліс, дискові гальма, пружинна підвіска та осі Hande.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, споряджена маса автомобіля становить 2,5 т, а повна маса має перевищувати 4,5 тонни.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: