Четвер, 13 січня 2022 10:53

PACCAR представив автономну флагманську вантажівку Peterbilt 579

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник вантажівок Peterbilt, що входить до групи PACCAR, продемонстрував свою першу модель 579, оснащену вдосконаленою безпілотною системою водіння Aurora Driver

Модель Peterbilt 579, представлена ​​на початку 2021 року, вважається найбільш технологічно досконалою вантажівкою, коли-небудь створеною виробником.

Нова модель 579 відрізняється сміливим новим дизайном екстер'єру з покращеною аеродинамікою та тихішим салоном з кращим у своєму класі комфортом, а також інноваційними новими технологіями.

Ці технології підкреслені найкращим у своєму класі 15-дюймовим дисплеєм Digital Dash Display із чистим та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що спрощує доставку всієї важливої ​​інформації, необхідної водіям для максимально ефективної роботи.

Компанія Aurora включила нову модель 579 до свого випробувального парку важких вантажівок, який вже сьогодні перевозить вантажі для клієнтів. Варто зазначити, що PACCAR не єдиний ОЕМ-виробник вантажівок, з ким співпрацює Aurora.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, восени минулого року в рамках стратегічного партнерства, Volvo Group та Aurora представили у цифровому форматі робочий прототип автономного далекомагістрального тягача Volvo VNL 760.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: