Вівторок, 04 січня 2022 16:25

На ринок вийшов новий комерційний фургон від Nissan

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Європі розпочався прийом замовлень на новий фургон Nissan Townstar

У вересні 2021 року Nissan представив нову лінійку нових комерційних автомобілів Townstar, яка поєднувала у собі варіанти з повністю електричним або бензиновим приводами.

Тепер Nissan повідомив, що по всій Європі став для замовлення перша модель із лінійки - новий фургон Townstar з надійним бензиновим двигуном, який пропонується у варіантах мікроавтобуса, вантажних та пасажирських версіях.

На Nissan Townstar встановлений економічний 1,3-літровий бензиновий силовий агрегат, що повністю відповідає останнім вимогам стандарту Euro 6d-Full, який витрачає до 6,4 л палива на 100 км і виробляє 145 г/кмCO2 (фургон) та 149 г/кмCO2 ( пасажирська версія) викидів у середу на ходу.

Двигун видає 130 к.с. потужності та 240 Нм крутного моменту.

Пасажирська версія отримала 4 зірки з 5 рейтингу безпеки Euro NCAP відповідно до суворих протоколів випробувань легкових автомобілів.

Абсолютно новий п'ятимісний Townstar має найбільше у своєму сегменті місце для ніг для пасажирів (1478 мм спереду/1480 мм ззаду) та місце для плечей/ліктів (1524 мм спереду/1521 мм ззаду).

Слід звернути увагу на великоий обсяг багажу в автомобілі, який можна збільшити з 775 л до 3500 л, а також від 49,5 л для зберігання в передній і задній частині салону.

Пасажирська версія оснащена повним набором з 20+ технологічних функцій, включаючи світлодіодні фари як стандарт та монітор кругового огляду Nissan (AVM). Система AVM використовує кілька камер для створення 360-градусного огляду навколишнього середовища, забезпечуючи водіям спокій при маневруванні в обмежених умовах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кожна версія Townstar доступна з системою допомоги при русі смугою, розпізнаванням дорожніх знаків, системою допомоги при розгойдуванні причепа, попередження про сліпі зони, системою допомоги при старті з пагорба, системою допомоги при бічному вітрі та інтелектуальним екстреним гальмуванням.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: