Четвер, 16 грудня 2021 11:44

Електрична Scania вперше працюватиме із 64-тонним автопоїздом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Scania оголосила про постачання електричного сідельного тягача, який буксируватиме напівпричіп-цистерну хімічної компанії Wibax.

Новий 64-тонний комплект уже почав працювати на півночі Швеції. Це перша важка замовлена електровантажівка Scania.

Електричний тягач Scania 25Р отримав типово скандинавське компонування шасі 6×2. У такому вигляді він був об'єднаний із чотиривісною цистерною, в якій перевозитимуть рідкі хімічні продукти.

На важку електровантажівку очікує експлуатація в північному регіоні, там, де регулярно стоять сильні морози. У компанії Wibax для нового придбання вже опрацьовано 80-кілометровий маршрут між містами Пітео та Скелефтео.

Новий електричний тягач має таке ж позначення, як і 26-тонне тривісне шасі під встановлення надбудови. Така вантажівка обладнана електродвигуном з номінальною потужністю 230 кВт та піковою – 298 кВт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, привертає увагу колісна база електромобіля. Вона надзвичайно довга навіть за мірками скандинавських сідельних тягачів, і становить 4350 мм, як у електричному шасі Scania 25Р. Очевидно, це пов'язано з дев'ятьма батареями, встановленими по бортах рами.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: