Вівторок, 07 грудня 2021 13:53

В Україні переробили автомобіль-зерновоз на 12-кубовий автопаливозаправник

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив автоцистерну на 12 кубометрів на давальницькому шасі МАЗ-6501

Проект видався особливо цікавим, оскільки на заводі для клієнта із Чернігівської області – ПрАТ «Нива-плюс» (Ічнянський р-н) було виготовлено 12-кубометрову автоцистерну з трьома секціями та встановлено її на давальницьке шасі з пробігом – МАЗ-6501.

Раніше базовий МАЗ був самоскидом-зерновозом. Тепер у власника автомобіля помінялися завдання в бізнесі, і клієнт вирішив продовжити термін служби наявної вантажівки вантажівки.

Відповідно - замовити на Заводі спецтехніки «Техкомплект» виготовлення нової автоцистерни для транспортування палива з подальшою установкою на шасі МАЗ, що було у використанні. В силу конструктивних особливостей базового шасі модуль роздачі та обліку палива розташований позаду цистерни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це стало оптимальним рішенням у даному разі і спецтехніка працюватиме так, як і раніше, в аграрному бізнесі, а її функціонал тепер зовсім інший.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: