Вівторок, 07 грудня 2021 12:49

IVECO представила новий сміттєвоз на шасі Trakker

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO представила сміттєвоз на шасі Trakker з надбудовою-компактором GeesinkNorba.

Спецтехніка побудована на шасі IVECO Trakker AD260T36 з колісною формулою 6x4 (довжина колісної бази – 3500 мм) та призначена для збирання та вивезення твердих побутових відходів, а також великогабаритного сміття у містах, передмістях та великих населених пунктах.

Технічно допустима маса сміттєвозу становить 26 тонн, а забезпечити необхідний запас ходу покликаний 300-літровий бак.

Двомісна кабіна ActiveDay у сміттєвозі має додаткову шумоізоляцію, завдяки чому рівень шуму від роботи установки не перевищує 80 Дб.

Вантажівка оснащена надбудовою-компактором GeesinkNorba GPM IV 20H25P об'ємом 20 кубометрів.

Задній портальний витяг розрахований на вантажі масою до 5 тонн, завдяки чому в приймальний бункер можна завантажувати не тільки стандартні євроконтейнери обсягом від 0,12 до 1,1 кубометрів, але й контейнери типу «човник», обсяг яких може досягати 8 кубометрів.

Коефіцієнт ущільнення біля надбудови – 7:1, зусилля пресування становить 32 тонни, а один цикл пресування – 25 секунд. В результаті можна пресувати як тверді побутові відходи, так і великогабаритне сміття - побутову техніку, меблі, великі гілки дерев, а також дерев'яні залізничні шпали та ін.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в рух новий сміттєвоз IVECO приводить перевірений двигун Cursor 8, потужністю 360 к.с., що працює у зв'язці з 16-ступінчастою «механікою» ZF 16S1620TD.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: