Середа, 17 листопада 2021 12:47

Renault представив дві водневі версії малотоннажника Master

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Renault разом із дочірнім підприємством Hyvia продовжує переводити комерційні автомобілі марки на водень.

У Франції продемонстрували міський автобус та шасі Master H2-Tech. Водневий Master у версії шасі призначений для перевезення вантажів масою до 1 тонни. – обсяг вантажного відсіку становить 19 кубометрів.

Автомобіль оснащений водневою установкою з паливними елементами потужністю 30 кВт та батареєю об'ємом 33 кіловат-годину. Поруч розташовані два півторалітрові баки з воднем, який зберігається під тиском у 700 бар.

Внаслідок цього вантажний Master H2-Tech може проїхати до 250 кілометрів без дозаправки. Пасажирська версія отримала бак із воднем об'ємом 4,5 літра з тиском 350 бар, завдяки чому запас ходу зріс на 50 км.

Міський автобус може перевезти 15 пасажирів (у салоні дев'ять посадкових місць) та додатково обладнаний пандусом для інвалідних візків.

Hyvia повідомляють, що вихід нових водневих малотоннажників - це частина нової екосистеми комерційного транспорту. До цього компанія вже представила H2-версію вена Master із запасом ходу 500 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, Hyvia планує розширити на території Франції мережу водневих станцій, з якими час заправки автомобілів займе трохи більше п'яти хвилин.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: