Середа, 17 листопада 2021 10:47

MAN TGX отримав звання «Екологічна вантажівка-2022»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажівка MAN TGX 18.510 отримала престижну нагороду на італійській виставці Ecomondo.

Журі, до складу якого входили провідні міжнародні галузеві журналісти, високо оцінило TGX 18.510 як особливо економічну, ефективну та екологічну вантажівку.

Конкурс «Екологічна вантажівка року» проводиться вже шість років поспіль італійським спеціалізованим виданням «Vado e Torno». Основна увага приділяється інноваціям у сфері сталого розвитку для автомобільних вантажоперевезень.

Нагорода присуджується у трьох основних категоріях: сідельні тягачі, розвізні автомобілі та фургони. При оцінці враховується не лишек скорочення викидів, а й інші аспекти впливу автомобіля на довкілля, безпеку та якість життя людей.

Переможцем цього року стала вантажівка MAN TGX 18.510. За оцінками журі, останнє покоління MAN TGX підняло планку якості та ефективності.

Вдосконалена аеродинаміка покращує повітряні потоки для зниження лобового опору, що призводить до економії палива та зниження викидів. Ефективна кінематика забезпечується 12,4-літровим двигуном, потужністю 510 к.с. у поєднанні з трансмісією TipMatic. А функціональна кабіна створена для того, щоб водій почувався максимально комфортно як за кермом, так і під час відпочинку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім звання «Екологічна вантажівка 2022», нове покоління вантажівок MAN отримало також інші нагороди. Наприклад, у рік свого ринкового дебюту новий MAN TGX удостоївся титулу «Міжнародна вантажівка-2021».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: