Субота, 06 листопада 2021 10:58

DAF розпочав серійне виробництво вантажівок нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF в Ейндховені розпочала серійне виробництво вантажівок нового покоління.

Як заявляють в компанії, DAF є першим автовиробником, який представив на ринку вантажні автомобілі абсолютно нового покоління, розроблені відповідно до нових європейських правил щодо маси та розмірів вантажівок.

Вантажівка DAF нового покоління є абсолютно новою платформою транспортного засобу, повністю підготовленою для альтернативних акумуляторних і водневих трансмісій майбутнього, які в даний час розробляються в конструкторських бюро компанії.

Першу вантажівку нового покоління DAF XG+ з 12,9-літровим двигуном PACCAR MX-13 було вручено керуючому директору/власнику нідерландської компанії Verbeek Agra Vision Андре Вербеєку. Його компанія спеціалізується на внутрішніх та міжнародних перевезеннях птахів та яєць з використанням парку з 30 автомобілів, 25 з яких є машинами автовиробника з Нідерландів. Нова машина дістанеться дочірньому підрозділу Hennentransport Hooijer.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у квітні 2021 року компанія DAF представила повний спектр високотехнологічних рішень від PACCAR для зарядки акумуляторних вантажівок LF Electric та CF Electric, а також інших електричних комерційних автомобілів, включаючи фургони.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: