Понеділок, 01 листопада 2021 14:32

Турки представили важкі військові вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, турецька компанія Koluman Otomotiv Endustri AS уклала свій перший контракт на постачання 65 контейнеровозів Derman 8×8 Container Carrier Vehicle.

Першим покупцем, як і очікувалося, стали озброєні сили Туреччини. Derman – це сімейство армійських, повнопривідних, високомобільних транспортних засобів, призначене для матеріально-технічної підтримки у тактичних операціях сухопутних військ.

Контейнеровоз Derman 8×8 обладнаний 15,6-літровим, 6-циліндровим двигуном Mercedes-Benz OM 473 потужністю від 380 кВт (517 к. с.) та 16-ступінчастою автоматизованою коробкою передач Mercedes-Benz.

Армійська вантажівка комплектується 5-місною кабіною із сімейства Mercedes-Benz Arocs з ергономічними сидіннями на пневматичній підвісці. Балістичний захист кабіни відповідає стандарту НАТО STANAG 4569 L2.

Оригінальне шасі було зроблено відповідно до вимог контейнеровозів. До оснащення автомобіля входить центральна система накачування шин (CTIS), що регулюється під час руху.

Derman 8х8 успішно пройшов програму випробувань у різних місцях, включаючи Великобританію, і робилося це за стандартами НАТО. Автомобіль може долати ухил у 60 %, бічний ухил – 30 %, перетинати траншеї в 1,4 м, перешкоду заввишки 400 мм, а також брід глибиною 75 см.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, максимальна швидкість транспортного засобу становить 110 км/год.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: