Середа, 22 вересня 2021 10:46

Представили новий вантажний фургон Hyundai

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, першою країною, де був представлений новий вантажний фургон Hyundai Staria, стала Австралія, однак є всі підстави вважати, що модель продаватиметься і в Європі.

Цікаво, що спочатку була представлена пасажирська версія Hyundai Staria, а відтепер на ринку з’явилася і комерційна версія моделі.

Незвичайний зовнішній вигляд пасажирської моделі із похилим силуетом і світлодіодною смугою на всю ширину кабіни вантажна версія зберегла практично повністю - вона виділяється лише глухими панелями замість вікон в задній частині салону, а також звичайними штампованими колесами.

Натомість внутрішнє оздоблення салону було спрощене, однак як для комерційного фургона інтер'єр виглядає дуже багато.

Стрілочних приладів в салоні не передбачено в принципі - перед очима водія розмістився великий кольоровий дисплей з віртуальною комбінацією. У центрі панелі - ще один дисплей-планшет з восьмидюймовим екраном мультимедіасистеми. На нього можна вивести зображення з камер системи кругового огляду, що має спростити паркування. Безпека вантажного Hyundai Staria також на висоті: у кабіні розміщено аж сім надувних подушок.

Технічно фургон повторює свого пасажирського побратима. Він оснащується 2,2-літровим дизельним двигуном потужністю 177 к.с. У якості коробки передач виступає восьмиступінчастий «автомат» - «механіки» не передбачено в принципі. А ось привід у вантажних версій - лише на передню вісь.

Обсяг кузова такого фургона становить п'ять кубометрів. Причому заявлено, що сюди потрапляють три європалети. Вантажопідйомність - 1090 кг, а маса причепа на буксирі аж до 2,5 тонн.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також в гаммі буде і 5-місна вантажопасажирська версія - з двома рядами сидінь і вантажним відсіком позаду.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: