Субота, 18 вересня 2021 11:42

Представили нову аграрну модифікацію вантажівки Volvo FH

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Trucks представила нову версію популярного вантажного автомобіля під назвою Volvo FH Efficiency Concept Truck.

Це модернізована вантажівка для перевезення зернових. Прем’єра нової вантажівки відбулась у Бразилії, оскільки це один з основних світових ринків аграрної продукції, де переважають перевезення у порти вантажним автомобільним транспортом.

З першого погляду зауважимо, що Volvo FH вочевидь прийняла естафету від новинки року DAF XG з видовженим звісом кабіни спереду на 16 сантиметрів та 33 сантиметри з тильної частини.

У Volvo передня частина кабіни подовжена на 17,5 сантиметрів, а задній бічний спойлер маскує видовження кабіни ще на 25 сантиметрів. Додаткові 42,5 сантиметри до стандартної кабіни Globetrotter XXL створюють комфортні умови для праці та відпочинку водія (матрац шириною 1 метр!).

Таким чином, як і випадку DAF XG, Volvo FH Efficiency Concept Truck впроваджує новий тип кабін з переднім звісом для покращеної аеродинаміки та безпеки.

Volvo FH Efficiency Concept Truck з колісною формулою 6х4 має ще декілька виразних особливостей: зменшено міжосьовий інтервал до 3 метрів, що є характерним для бразильських вантажівок, занижено розташування кабіни, перенесено акумуляторний блок та бак Ad-Blue, встановлено сонячні панелі на даху кабіни і цифрові камери заднього огляду.

Передня підвіска обладнана полегшеними на 30 кілограмів ресорами. Кузов автомобіля марки Randon встановлено у значно вужчому інтервалі від спойлерів кабіни, аніж у стандартній Volvo FH.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo FH Efficiency Concept Truck комплектується двигуном I-Save, шинами від виробника Continental та гідравлічною системою від компанії Hyva.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: