Понеділок, 23 серпня 2021 10:38

Представили вантажівку Tatra для складних умов експлуатації на Півночі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вперше вантажівка Tatra була зареєстрована у Фінляндії, і також вперше вона оснащується гідромеханічним приводом OMSI Transmissioni.

Перша в історії чеського автовиробника вантажівка була нещодавно зареєстрована в Фінляндії. Покупець нового Tatra Phoenix 8х8 - компанія J & T Pajunen Oy збирається використовувати автомобіль, як в сільському господарстві, так і в будівництві.

Фірма OMSI розробляє і виробляє гідромеханічні трансмісії для спеціальних вантажівок. Як правило їх встановлюють між коробкою передач і задньою віссю, що дає змогу перемикати привід автомобіля з механічного на гідростатичний за допомогою гідравлічного контуру.

Тобто, ця «фінська» Tatra була побудована під особливі вимоги замовника. Машина обладнана двигуном Paccar MX13 потужністю 390 кВт (530 к. с.) і автоматизованою коробкою передач ZF Traxon.

Крім цього на автомобіль встановили 4 камери дистанційного спостереження, за допомогою яких водій зможе моніторити навколишнє оточення під час роботи.

Змонтований на шасі, кузов чеської фірми ZDT Nové Veselí оснащений рухомим бортом. Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за допомогою, встановленого за кабіною КМУ Hiab XS, можна здійснювати завантаження автомобіля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: