Понеділок, 16 серпня 2021 16:26

З'явилася капотна версія нової Scania V8 770

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Нідерландах виготовили капотний варіант сідельного тягача Scania V8 770 ST 6X2 NB Highline, оснащеного найпотужнішим серійним двигуном в світі.

Перетворенням безкапотних вантажівок Scania на так звані моделі torpedo займається голландська компанія Vlastuin truckopbouw. Це «торпедо», до речі, додає в індекс машини букву «Т».

З тих пір як сама Scania припинила випускати «носаті» вантажівки, то у кузовних справ майстрів з'явилося непогане поле для діяльності.

Оригінальне шасі постачається з заводу Scania в Гронінгені. Для цього, як правило, вантажівки замовляються зі збільшеною колісною базою. Далі кабіну переміщують трохи назад, залишаючи вузли приводу на своїх місцях. Потім моторно-трансмісійне відділення накривають міцним капотом, дизайн якого розробили в Vlastuin truckopbouw.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, все шасі, включаючи привід і передній бампер залишається оригінальним. Однак двері і конструкція входу змінюються. Наприклад, у Scania «torpedo» з кабіною S є тільки три сходинки, в той час як у оригінальній кабіні S їх чотири.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: