Четвер, 05 серпня 2021 13:32

Вітчизняний виробник передав чергову партію аварійно-ремонтних машин для ДТЕК

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» обладнав партію спеціалізованих автомобілів на шасі Peugeot Boxer

Перша партія унікальних аварійно-ремонтних автомобілів вже передана замовнику, на черзі - нові поставки. Замовнику були потрібні не прості фургони, а спеціальні автомобілі для обслуговування кабельних ліній і трансформаторних підстанцій.

Для створення таких специфічних автомобілів в якості основи були обрані фургони Peugeot Boxer у виконанні L3H3: це варіант один з найбільших в гамі, з кузовом корисним об'ємом до 15 куб. м і вантажопідйомністю до 1 460 кг. Також всі автомобілі були замовлені з пакетом «Бізнес», який включає в себе кондиціонер, посилену задню підвіску, датчики паркування, протитуманні фари.

Завод спецтехніки «Техкомплект» комплексно підійшов до поставленого завдання - і виконав все необхідне переобладнання: облаштування автомобіля спеціальними стелажами відповідно до запитів ремонтних бригад, перефарбування кузова і нанесення необхідних відзнак, установка сигнальних маячків жовтого кольору.

Нарешті, також був доданий другий ряд сидінь: тепер один автомобіль може відразу перевозити і все необхідне обладнання, і бригаду фахівців-майстрів по ремонту або обслуговуванню електромереж.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спеціалізацію автомобілів виконала бригада професійних співробітників на виробництві Заводу спецтехніки «Техкомплект» в Київській області (Макарівський район, с.Калинівка ).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: