Вівторок, 13 липня 2021 10:19

Італійці представили повністю електричну міську вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Green-G, молодий італійський розробник електромобілів і систем представив свою повністю електричну легкотоннажну вантажівку ecarry.

Електромобіль був спеціально розроблений для міських комунальних та сервісних служб, а також операторів міської логістики та доставки «останньої милі».

Завдяки колісній базі 2500 мм, довжині шасі 5640 мм, ширині кабіни по дзеркалах 1800 мм і висоті кабіни 1930 мм, ecarry має розміри, порівнянні зі звичайним фургоном, що робить його маневреним і зручним для експлуатації в мегаполісах.

Ця легкотоннажна вантажівка ecarry повною масою 3500 кг і вантажопідйомністю рами шасі 1700 кг, здатна розгортатися при радіусі 12 метрів і розвивати швидкість до 80 км/год.

Ecarry приводиться в дію векторно-керованим двигуном з постійним магнітом, який має напругу 380 В, пікову потужність 90 кВт, постійну потужність 60 кВт і максимальний крутний момент 380 Нм. Трансмісія представлена ​​інтегрованою задньою віссю з редуктором і диференціалом з коефіцієнтом 12:1.

У стандарті ecarry оснащений літій-нікель-марганцево-кобальтовими акумуляторами від Webasto потужністю 35 кВтг, хоча можливий варіант установки двох акумуляторів загальною потужністю 70 кВтг, що забезпечує дальність поїздки понад 250 км без необхідності підзарядки.

Більш того відновити енергію під час руху можна завдяки рекуперативному гальмуванню. Еcarry можна заряджати c допомогою інтегрованого зарядного пристрою потужністю 7,4 кВт від будь-якого джерела електрики.

У своїй вантажівці ecarry компанія Green-G врахувала багато для оптимізації зручності і комфорту експлуатації.

На ecarry була встановлена ​​кабіна, надзвичайно низька в порівнянні з іншими комерційними автомобілями. Кабіна розташована всього в 380 мм від землі, що дозволяє сідати і виходити з автомобіля з меншими зусиллями, зводячи до мінімуму ризик нещасних випадків і виникнення виробничого травматизму.

Також кабіна має панорамне лобове скло для забезпечення виняткової видимості під будь-яким кутом і повного контролю над навколишнім оточенням, і панорамні бічні дзеркала, з встановленими в них додатковими регульованими дзеркалами для максимальної видимості навіть на кордоні тротуару.

Всередині кабіна ecarry має об'єм 3,5 м3 і спроектована з відмінним простором і максимальним комфортом для оператора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут є датчик присутності водія, регульовані сидіння з підлокітниками, двозонний обігрів лобового скла, ручне гальмо з датчиком гальмування руху, 5 зручних відсіків для зберігання і практичні тримачі для пляшок в кожних дверях.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: