П'ятниця, 09 липня 2021 10:26

Renault представила вантажівки нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вчора ввечері французький виробник провів онлайн-презентацію ​​оновленої ​​лінійки вантажних Renault серій Т, С і К.

Якщо говорити про зовнішній вигляд новинок, то машини отримали світлодіодні і дещо менші за розмірами фари. Також збільшено емблему Renault на передній решітці.

Всередині кабіни зберігається фірмовий стиль Renault. Нове регульоване рульова колонка управляється ножною кнопкою - без увімкнення запалення. В кабіні з'явилося більше місця для зберігання речей, а також спеціальне місце для смартфона або планшета з точками USB-зарядки.

Зврнули увагу і на відпочинок водія, поліпшивши комфорт спального місця. Також позитивно змінилася кольорова гама інтер’єру салону.

Також під час презентації нового покоління вантажних Renault серій Т, С і К, було заявлено, що в результаті оптимізації трансмісії ефективність вантажівок підвищилася. Завдяки іншим вдосконаленням машини стали «більш надійними та ефективними».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інтервали між ТО становлять 150 000 км або 18 місяців. Нові машини повинні з'явитися у дилерів у продажу одночасно у вересні 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: