Субота, 05 червня 2021 11:03

В Україні з’явився новий Mercedes-Benz Actros F

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на українському ринку відтепер доступна оновлена модель вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros F

Нова продуктова лінійка Actros F - це функціональна модель Mercedes-Benz Trucks початкового рівня за привабливою ціною. Літера «F» в Actros F означає функціональність і гнучкість.

Новий Actros F орієнтований на перевірені технології, ефективність, надійність, функціональність і безпеку. Саме тому тягачі та бортові платформи Actros F від 4x2 LS до 6x4 LS призначені для регіональних і міжнародних перевезень на далекі відстані.

Нова лінійка продуктів Actros F доступна тільки з новою кабіною StreamSpace L, 2,50 м, тунель 120 мм або L-кабіною BigSpace, 2,50 м, тунель 120 мм. Що стосується двигунів, всі рівні потужності OM470 від 240 кВт до 335 кВт і OM471 від 310 кВт до 390 кВт доступні в Actros F.

Стандартна комплектація Actros F включає Classic Cockpit, радіо, з USB-з'єднанням, забор повітря спереду та Асистент екстреного гальмування (ABA5), якщо того потребує законодавство.

Опціонально доступне обладнання Predictive Powertrain Control  і жалюзі радіатора. Multimedia Cockpit доступна на Actros F тільки в поєднанні з навігаційною системою та / або автоматичним кондиціонером і/або додатковим кондиціонером.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вартість наявного Actros F становить 82 425 €.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: