П'ятниця, 11 грудня 2020 10:15

Вітчизняний виробник представив новий автоевакуатор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Polycar створила  автомобільний евакуатор з маніпулятором на базі IVECO EuroCargo.

Це конструкція із посиленою платформою і стандартною для таких випадків вантажною лебідкою. Представлена ​ модель спецтехніки базується на шасі вантажного автомобіля IVECO марки EuroCargo ML120EL18.

Загальні характеристики шасі:

двигун дизельний (Euro 5), обсяг 3900 см³, потужність 180 л.с;

коробка передач механічна 6 + 1;

колісна формула 4х2;

кабіна стандартній комплектації, однорядна, тримісна.

На назване шасі встановлена ​​евакуаторна платформа, оснащена всім необхідним для ефективного примусового транспортування різних транспортно-технічних засобів. Задана проектна вантажопідйомність 5 тон дозволяє з її допомогою перевозити не тільки легкові авто, але і більш масивну техніку, габарити якої укладаються в такі межі (мм):

довжина 3800;

ширина 2500;

висоті 2800.

Каркасні несучі елементи платформи виготовлені зі сталевих профілів підвищеної міцності. Підлога платформи - гофрований сталевий лист. У передній частині передбачена захисна сітчаста конструкція з потужним каркасом із сталевого швелера, що цілковито виключає ймовірність пошкодження кабіни авто при навантажувальних або розвантажувальних операціях.

У задній частині платформи стаціонарна похила ділянка, що полегшує заїзд евакуйованої техніки і висувні трапи, відповідної міцності. Трапи в транспортному положенні фіксуються спеціальними пристосуваннями. По краях встановлені бортові огородження, що запобігають сповзання і перекидання перевозяться об'єктів. Там же приварені спеціальні вушка, призначені для кріплення до них евакуйованої техніки. Покриття у конструктивних елементів платформи - стійка до механічного впливу і корозійних проявів фарба.

Для примусової навантаження евакуатор забезпечений лебідкою з гідравлічним приводом марки Dragon Winch DWHI 15000. Робочі характеристики даного засобу:

тягове зусилля 6700 кг;

дистанційне керування - передбачено;

робоча напруга двигуна 12 V, підключений до загальної електричної мережі автомобіля.

Крім лебідки евакуатор оснащений краном-маніпулятором, встановленим в просторі за кабіною автомобіля (також захищений передньої сіткою від випадкового зіткнення з занурювані транспортним засобом). Там же знаходяться важелі управління роботою вантажопідйомної техніки. Експлуатаційно-технічні характеристики крано-маніпуляторної установки (КМУ):

марка пристрої Fassi F170AT.13;

привід КМУ гідравлічний;

повний виліт стріли КМУ 8 м;

вантажопідйомність при повному вильоті стріли 1815 кг;

повний кут повороту 360 °.

Додаткові різновиди обладнання, яким оснащений евакуатор:

підкатні візки в кількості двох штук;

стягнуті ремені 4 шт .;

траверси;

освітлювальні пристрої для роботи в темний час доби LED-типу (2 шт.);

два пластикових стаціонарно встановлених короба для інструменту та допоміжного обладнання.

Як передає SpecMachinery.com.ua, для забезпечення належного рівня ефективності та безпеки вантажно-розвантажувальних заходів платформа забезпечена висувними гідравлічними опорами в її задній частині. Гідравлічна система евакуатора харчується від коробки відбору потужності, встановленою в конструкції даного транспортного засобу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: