Середа, 09 грудня 2020 08:30

Fiat представив комерційний фургон із новою трансмісією

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Fiat Professional оголосила про початок прийому замовлень в Європі на вен Talento в версії з 6-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT з подвійним зчепленням.

Нова трансмісія буде встановлюватися на Talento з турбодизелем 2.0 EcoJet. «Робот» стане доступний для двох найсучасніших модифікацій мотора - 145 к.с. (350 Нм) і 170 к.с. (380 Нм), які відповідають екологічним стандартам Euro 6d-Temp, - а також для його базової версії з віддачею 120 л.с. (320 Нм).

У всіх модифікаціях двигун 2.0 EcoJet оснащується турбокомпресором із змінною геометрією турбіни. Fiat Talento доступний у вигляді суцільнометалевого фургона зі стандартною і високим дахом, вена з подвійною кабіною, бортовий платформи, а також шестимісного пасажирського мікроавтобуса. Покупці можуть вибрати один з двох варіантів довжини, висоти і колісної бази автомобіля.

Як передає SpecMachinery.com.ua, обсяг вантажного відсіку Talento в залежності від модифікації становить 5,2-8,6 куб. м, повна маса - від 2,8 до 3 тон, вантажопідйомність - до 1,3 т.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: