Понеділок, 07 вересня 2020 18:01

Volta Trucks представила сучасну міську вантажівку. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, електрична модель має запас ходу до 200 км.

Шведський стартап Volta Trucks представив свою першу електричну вантажівку - Volta Zero. Volta Zero виділяється не тільки своїм досить футуристичним дизайном, але і конструктивно. Як можна бачити, кабіна вантажівки більше схожа на кабіну великого автобуса. По-перше, водій сидить досить низько, а по-друге, площа скління дуже висока. Завдяки цьому забезпечується відмінний огляд на 220 градусів, що дуже важливо при пересуванні по місту. А Volta Zero - це саме міський вантажний автомобіль.

Що стосується технічної частини, машина розрахована на перевезення до 16 т вантажу, запас ходу дорівнює 150-200 км, причому в основі лежать літій-залізо-фосфатні акумулятори, які мають модульну конструкцію, тому виробник зможе легко адаптувати автомобілі під потреби замовників. Також Volta акцентує увагу на тому, що низка зовнішніх елементів кузова виконані з екологічно чистого натурального лляного матеріалу і біорозкладаної смоли. Інших подробиць поки немає.

Виробництво вантажівок почнеться в Великобританії в 2022 році, до кінця якого Volta намір випустити до 500 машин. При цьому вже в наступному році служба доставки DPD почне пілотні випробування цих автомобілів.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: