Середа, 19 серпня 2020 18:48

У Polycar представили новий вантажний евакуатор з маніпулятором

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в даній розробці в якості основи використано шасі вантажного автомобіля Ford Trucks 2533.

Будь-який транспортний засіб в тій чи іншій ситуації може втратити здатність самостійно пересуватися. Чи то в результаті дорожньо-транспортної пригоди, чи то ще з якої-небудь причини. І в транспортній експлуатаційній практиці існує чимало випадків, коли потрібно перегнати якийсь спеціальний технічний засіб, чия маршова швидкість недостатня для того, щоб можна це було зробити своїм ходом, або це може бути техніка на гусеничному ходу, катки тощо. Для цих випадків і використовуються евакуатори.

І якщо ваша транспортна компанія постала перед питанням, де купити евакуатор в Україні, щоб це була якісна спецтехніка з найширшим асортиментом виробничих можливостей, порекомендуємо вам нову розробку торгової марки Polycar - вантажний евакуатор з кран-маніпуляторною установкою (КМУ). На сайті компанії в розділі автоевакутори - https://polycar.com.ua/evakuatory/ представлені різні варіанти виконання даного виду техніки з різноманітними варіантами навантаження і вантажопідйомністю.

У даній розробці в якості основи використано шасі вантажного автомобіля Ford Trucks 2533, популярної в нашому транспортному середовищі моделі, що використовується багатьма автопідприємствами для виконання різних функцій. Проектувальниками компанії розроблена евакуаторна платформа з додатковим оснащенням, що встановлюється на даний транспортний засіб. Загальна вантажопідйомність цього евакуатора дорівнює 15 т, а габаритні розміри платформи дозволяють поміщати на ньому технічні засоби величиною до 5,65х2,5 м. З його допомогою можна перевозити будь-які легкові автомобілі, мікроавтобуси та багато марок вантажного автотранспорту. А також інші види спецтранспорту: дорожні катки, сільгосптехніку, будівельну техніку та інше.

Універсальності даній розробці додає наявність в оснащенні КМУ. Даний вантажопідйомний пристрій марки HYVA HT162E2 має чудові експлуатаційно-технічні характеристики, що дозволяють використовувати вантажний евакуатор в найрізноманітніших галузях виробничої діяльності. Кран-маніпулятор має:

  • Стрілу з максимальним вильотом 6,13 м;
  • Вантажопідйомність при максимальному вильоті стріли 2,625 т;
  • Вантажопідйомність на мінімальному вильоті становить 6,5 т;
  • Кут повороту маніпулятора 425°.

Встановлено кран-маніпулятор в просторі між задньою стінкою кабіни та передньою стінкою евакуаторної платформи. Даний варіант установки дозволяє максимально ефективно використовувати вантажопідйомний засіб в роботі. А передбачений захисний сітчастий елемент в передній частині платформи служить додатковим засобом захисту, що відокремлює КМУ від об'єктів, що перевозяться.

Для виконання вантажно-розвантажувальних заходів також використовується встановлена ​​на платформу лебідка. Марка лебідки - DWT 16800 HD, живлення - електричне, підключається до електричної мережі автомобіля, тягове зусилля лебідки - 7,62 т. При цьому дане вантажопідйомне пристосування має малі габаритні розміри, тобто, займає мінімум місця на платформі, залишаючи максимально можливий простір для об'єкта, що перевозиться. Керування лебідкою здійснюється за допомогою пульта. Сама евакуаторна платформа має міцну конструкцію, що складається зі зварних профільованих елементів. Обшивка підлоги - гофрований сталевий лист з антикорозійним і зносостійким покриттям.

З боків платформа окантована огорожею зі сталі, передбачено наявність похилої ділянки з висувними трапами, які в транспортному положенні прибираються під підлогу платформи і фіксуються спеціальними упорами. Для забезпечення належного рівня безпеки проведення вантажно-розвантажувальних робіт в конструкції платформи передбачені аутригери в кількості двох штук, висунуті в бічних напрямках, що збільшують опорну базу автомобіля.

Комплект поставки автоевакуатора передбачає наявність двох підкатних візків, траверси, що полегшує навантажувально-розвантажувальні заходи, і стяжних ременів.

Для забезпечення безпечного проведення транспортних операцій встановлено сигнально-світлове обладнання. Зокрема, жовтий проблисковий маячок на водійських кабіні, габаритні вогні на платформі, оздоблення світловідбиваючою плівкою по всьому периметру платформи. Дане оснащення виготовлене ​​в повній відповідності з вимогами чинної державної нормативної документації України.

Даний евакуатор є черговою розробкою торгової марки Polycar в сфері вантажопідйомної і автоевакуаційної техніки. Номенклатура проектів компанії в цій галузі включає різні варіанти виготовлення даних засобів спецтехніки, що мають різну комплектацію (з КМУ або без неї, зсувні та похилі платформи), різну вантажопідйомність і інші експлуатаційні показники. За базу можуть бути використані шасі будь-яких вантажних авто, можливе виконання автоевакуаторів за індивідуальним замовленням.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: