Четвер, 07 травня 2020 15:19

Класичні вантажівки Volvo в Україні отримали спецціни

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Вольво Україна» анонсує спеціальну цінову пропозицію на вантажівки Volvo FH Classic и Volvo FM Classic. Автомобілі можна придбати за зниженою ціною до 30 листопада 2020 року. Крім того, для обох моделей діють пільгові умови фінансування.

«Класичні» вантажівки модельного ряду Volvo – FH Classic і FM Classic – можна придбати за зниженою ціною – передає SpecMachinery.com.ua.

Модель Volvo FH Classic доступна в комплектації, яка призначена для поганих дорожніх умов, що забезпечує зниження витрат на ремонт й обслуговування на 30% і дозволяє зберегти високу залишкову вартість автомобіля. Вантажівка має колісну базу 3800 мм, оснащена шасі high та двигуном потужністю 420 к.с. Рівень викидів відпрацьованих газів відповідає вимогам екостандарту Euro 5 SCR. Також модель комплектується автоматизованою 12-ступінчастою КПП I-Shift. Повна маса автопоїзда розрахована на перевезення вантажів до 56 тонн, поєднуючи в собі величезний запас міцності і низьку вагу.

Для комфорту водія в кабіні встановлено сидіння з пневматичною підвіскою і текстильною оббивкою Dynamic. Кабіна обладнана двома комфортними спальними місцями: нижнє має ширину 800 мм, верхнє – ширину 600 мм. Додатково в кабіні встановлений холодильник ємністю 33 л й мультимедійна система високого рівня.

Volvo FM Classic теж адаптований до важких умов експлуатації. Вантажівка побудована на шасі high і колісній базі 3800 мм, має посилену раму, захист всіх електричних і пневматичних елементів, потужність двигуна сягає 450 к.с. Силовий агрегат відповідає стандарту викидів відпрацьованих газів Euro 5 SCR. Як і Volvo FH Classic, автомобіль оснащений автоматизованою 12-ступінчастою КПП I-Shift і компресійним моторним гальмом VCB. Повна маса автопоїзда складає 56 тонн.

На обидва автомобілі виробник дає 12-місячну гарантію і окремо 24-місячну гарантію на силову лінію.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: