Неділя, 03 травня 2020 11:51

Вантажівку MAN перетворили на позашляховий автодім за майже 1,4 млн євро

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина обладнана вітальнею, кухнею та санвузлом, а меблі зроблені з бамбука.

Вантажівка MAN TGS силами компанії Unicat була перетворена на позашляховий кемпер MD56c. Двигун встановлений під кабіною і має потужність 540 кінських сил. Два паливних бака мають об'єм 980 літрів. Цього запасу вистачить на 3000 км шляху.

В кабіні багато перероблено для комфортної тривалої подорожі в будь-яку погоду. Вона отримала додаткову шумо- та теплоізоляцію, додаткову кліматичну установку і обшиті шкірою і алькантарою сидіння водія і пасажира з підігрівом. За орієнтування в просторі відповідає просунутий навігаційний комплекс Garmin, а на екран на панелі можна вивести зображення з численних камер зовні. Вінчають все це дві світлодіодні «люстри», розташовані на силовому каркасі.

У житловому модулі розміром 5600x2480x1950 мм розташовується вітальня з двома поздовжніми диванами і столиком, які за допомогою електроприводу перетворюються в спальне місце розмірами 140х200 см. Є кухня з індукційною плитою, холодильником, раковиною і навіть посудомийкою, навпроти якої знаходиться роздільний санвузол з туалетною кімнатою і окремою душовою кабіною. Крім спального місця у вітальні є ще одне стаціонарне ліжко 160х200 см. Меблі зроблені з бамбука, а підлога - з корабельного тіку.

Електропостачання здійснюють сонячні батареї і додатковий генератор Honda, прісна вода зберігається в морозостійких резервуарах об'ємом 600 літрів, а для брудної води і відходів передбачений 285-літровий бак.

Вартість такого кемпера становить: €1389000 без урахування податків. Автомобіль, побудований на новому шасі вантажівки 2019 року, знаходиться у продажу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: