Неділя, 08 березня 2020 15:36

Tata представила електричну вантажівку з унікальною кабіною

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка має запас ходу понад 100 км.

Після запуску свого першого легкового електромобіля в 2017 році, Tata Motors продемонструвала електричні рішення для комерційного транспорту на виставці Auto Expo 2020. Як повідомляє видання ElectricVehicleWeb, в лютому індійський виробник автомобілів презентував електричну вантажівку Tata Ultra. Новинка є пробною версією першої в Індії розподільної електричної вантажівки з компонуванням сидіння 2 + 1, яка ще не готова до запуску на ринок, оскільки виробник поки вивчає реакцію дилерів і споживачів на попит.

Ultra T.7 оснащена двигуном Tata з піковою потужністю 245 кВт та піковим крутним моментом 2800 Нм і акумуляторною батареєю Octillion Make (10S1P) потужністю 62,5 кВт*год, що забезпечує їй діапазон ходу більше 100 км і максимальну швидкість 80 км/год. Крім цього, батарея підтримує швидку зарядку від постійного струму і може бути повністю поповнена приблизно за 2 години.

Електрична малотоннажна вантажівка Tata Ultra T.7 отримала ультравузьку (ширина 1900 мм) унікальну повністю сталеву кабіну з панорамним видом і ергономічним інтер'єром, яка пройшла краш-тести. У підвісці застосовуються параболічні ресори зі стабілізатором поперечної стійкості спереду і напівеліптичні листові ресори з параболічним допоміжним пристроєм ззаду. Рульовий блок являє собою гідравлічну систему з телескопічним регулюванням нахилу і вильоту. На Ultra T.7 встановлені повітряні барабанні гальма як спереду, так і ззаду, при цьому автомобіль встановлений на передній I-образній балці, а RAS104 - на задній осі Salisbury.

Ultra T.7 Electric був розроблений для задоволення специфічних потреб доставки останньої милі, тому він повинен забезпечити кращий в своєму класі комфорт водіння, ходові якості і маневреність, щоб доставити товари в усі куточки міста. Як заявляє виробник, електрична вантажівка має малий радіус повороту, який становить 6,95 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: