Неділя, 01 березня 2020 10:35

Новинка Tesla з'явиться на ринку у другій половині 2020 року

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Tesla направила інформаційні листи всім автотранспортним операторам, які замовили у неї тягачі на електротязі. У листі уточнюється графік поставок таких електровантажівок.

У своєму листі Tesla повідомила про нові терміни реалізації одного зі своїх найбільш одіозних проектів - довгоочікуваної магістральної вантажівки на електротязі Tesla Semi. Початок дрібносерійного виробництва даної моделі заплановано на другу половину 2020 року.

Презентація прототипу першої в світі повністю електричної важкої вантажівки відбулася в листопаді 2017 року. Тоді ж говорилося про початок виробництва автомобіля Tesla Semi в 2019 році. Однак в ході розробки електровантажівки виникли деякі технічні проблеми, через що був переглянутий графік і початок масового виробництва було відкладено ще на рік.

Це довелося зробити, незважаючи на той факт, що клієнтами вже були розміщені попередні замовлення на тисячі таких вантажівок і зроблена передоплата в розмірі від 5 тис. до 20 тис. дол. (4,5-18 тис. євро) за кожен Tesla Semi Truck.

«Ми зараз створили необхідні умови для випуску обмеженої партії електротягачів Tesla Semi вже в другому півріччі 2020 року», - повідомляє Tesla в своєму інформаційному листі. При цьому не уточнюється ні точний час початку виробництва, ні місце розташування майбутнього заводу.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: