Понеділок, 02 грудня 2019 11:43

Scania передала першу партію нових вантажівок одному з лідерів українського рітейлу

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, напередодні відбулась урочиста передача ключів від перших 10 розвізних вантажівок Scania керівництву компанії «Fozzy Group» в рамках угоди на придбання 72 вантажних автомобілів Scania.

Перші 10 тягачів Scania G440 з напівпричепами Wielton для агропромислового підрозділу компанії були поставлені у вересні 2019 року. Напередодні на території дилерського центру «Сканія Київ» відбулась передача перших 10 шасі Scania P250 4x2 з кузовами Schmitz, які будуть задіяні у доставці продуктів харчування до супермаркетів Сільпо-Фуд, Фора та Le Silpo у Києві, Київській області та в інших містах України. До кінця року запланована поставка ще 52 розвізних вантажівок Scania партіями по 10-15 одиниць, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі «Сканія Україна».

«Ми пишаємось початком співпраці з компанією «Fozzy Group», одним із найбільших ритейлерів в Україні, - коментує Хокан Йюде, генеральний директор ТОВ «Сканія Україна». - Для нас велика честь мати такого потужного партнера, але водночас це й велика відповідальність. Вона потребує злагодженої співпраці у сфері технічної підтримки, обслуговування та ремонту. Сервіс буде націлений на превентивне обслуговування, щоб уникати незапланованих простоїв, що дуже важливо для цієї індустрії».

Мережа роздрібної торгівлі Fozzy Group складається із понад 700 магазинів у 62 містах України. Широкий асортимент товарів нараховує 75 тисяч найменувань продукції понад 800 постачальників з України та інших країн світу. Товарообіг Fozzy Group минулого року склав 78,8 млрд. грн. Логістична інфраструктура одна із найпотужніших серед ритейлерів України. Вона включає 5 національных розподільчих центрів площею 171 000 кв.м. Всю цю величезну інфраструктуру обслуговує власна транспортна компанія з автопарком із 500 авто та командою з 3 500 фахівців, які забезпечують стабільну роботу усіх торгових мереж, що входять у Fozzy Group.

«Наш підрозділ обслуговує всі торговi точки групи, здійснює планування, організацію та рух товарних потоків по Україні. Головна задача – безпечно доставити потрібний товар у будь-який із наших магазинів відповідно до встановленого графіку, - розповідає директор з транспорту та логістики Мачей Гавронскі. – Наразі автопарк налічує 550 автомобілів, які за рік мають в середньому 40 млн. км. пробігу, якщо порiвняти вiдстань, то це 52 рази до Місяця та назад.

Звичайно, що техніка та її якості відіграють чи не найголовнішу роль. З минулого року ми розпочали оновлення автопарку, щоб покращити логістику та операційні показники.

Ми дуже прискіпливо ставимось до вибору постачальників та партнерів, адже хочемо, щоб вкладені інвестиції окупилися якомога швидше та допомогли виконати поставлені цілі. Вантажівки марки Scania відомі своєю паливною економічністю та надійністю, а також пропонують високий рівень комфорту для водіїв. На початку року ми уклали угоду на поставку 72 одиниць техніки Scania. Сьогодні отримали ключі від перших 10 дистрибуційних автомобілів, ще 52 одиниці очікуємо до кінця грудня 2019. Сподіваюсь, що перша угода покладе початок довгостроковому співробітництву наших компаній».

Всі вантажівки будуть обслуговуватися за сервісними контрактами, підписаними на 4 роки. Це дозволить підтримувати техніку у належному технічному стані, що в свою чергу, забезпечить надійну та безперебійну доставку продуктів харчування. Завдяки онлайн технологіям сервісні станції Scania мають можливість віддаленого доступу до даних транспортного засобу та проведення дистанційної діагностики, що скорочує час простою та дозволяє швидко повернути техніку в роботу.

Комплектація техніки

Розвізні вантажівки Scania P250 4X2 оснащені 7-літровими двигунами потужністю 250 к.с. з крутним моментом 1100 Нм, які з’явились лише із запуском нового покоління і пропонують міським операторам новий рівень ефективності із заощадженням пального до 10%. Завдяки компактним розмірам двигуна для кабіни Р-серії, моторний тунель знаходиться нижче, що розширює простір всередині кабіни. Водіям будуть до вподоби найкращі умови керування транспортним засобом, якому немає рівних за такими характеристиками, як управління та маневреність – що дуже важливо в умовах вибагливого міського трафіку.

Розвізні вантажівки Scania P280 6x2 оснащені 9-літровими двигунами з крутним моментом 1400 Нм, система автоматичного перемикання передач Scania Оптикруз. Денна Р-кабіна обладнана місцем для відпочинку та пропонує зручні відсіки для зберігання речей.

Всі двигуни відповідають екологічним нормам Євро 5 (з системою очищення SCR). Це дозволяє впроваджувати екологічні рішення в системі постачання, що сприяє стратегії сталого розвитку компанії в Україні. Крім того, на борту кожного автомобіля встановлена система моніторингу за автопарком, яка відстежує всі основні показники вантажівки та стилю керування водія. Це підвищує продуктивність перевезень та оптимізує експлуатаційні витрати автопарку.

Група компаній Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України, працює на українському ринку з 1997 року. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети Сільпо, оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля дому Фора, дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети Біла ромашка, магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес. Основні підприємства промислового напряму Fozzy Group: Ніжинський консервний завод і птахофабрика «Варто».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: