Середа, 06 листопада 2019 19:09

Volvo почала продажі електричних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в компанії зазначають, що проведені тести в реальних умовах говорять про готовність клієнтів до роботи на екологічно чистому транспорті.

У відповідь на посилення вимог щодо рівня шкідливих викидів вихлопних газів в атмосферу і зниження рівня шуму, компанія Volvo Trucks оголосила про початок продажів своїх електричних вантажівок в Європі.

Незважаючи на те, що в багатьох містах інфраструктура для електромобілів поки не розвинена, в компанії відзначають, що наявність пропозиції вантажних автомобілів з електроприводом підштовхне розвиток мережі зарядних станцій. Тим більше, що проведені тести в реальних умовах говорять про готовність клієнтів до роботи на екологічно чистому транспорті. Водії, які використовували вантажівки Volvo FL Electric і Volvo FE Electric, особливо відзначають чуйність трансмісії, плавність розгону і тишу роботи машин.

«Глобальна урбанізація вимагає автомобільного транспорту з нульовими викидами і меншим рівнем шуму. Рішення Volvo Trucks будуть засновані на індивідуальних потребах бізнесу, які враховують низку параметрів, таких як цикли руху, вантажопідйомність і аналіз маршруту для максимально ефективного використання ємності акумулятора», – зазначає Йонас Одермальм (Jonas Odermalm), віце-президент лінійки продуктів Electrobility.

Відсутність викидів вихлопних газів разом зі зниженим рівнем шуму у електричних машин мають величезний потенціал у міських умовах:

По-перше, низький рівень шуму дозволяє здійснювати доставку і вивезення сміття рано вранці, пізно ввечері або навіть вночі, що допомагає поліпшити транспортну логістику і зменшити затори в години пік.
По-друге, завдяки кращій якості повітря і меншому шуму, електричні вантажівки створюють нові можливості для міського планування і дорожньої інфраструктури. Електричні вантажівки, наприклад, можна використовувати всередині приміщень при вантажно-розвантажувальних роботах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: