Понеділок, 07 жовтня 2019 12:18

Найкращий водій Європи побачив, як сходить з конвеєра його призова Scania

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, своє звання та нову вантажівку переможець конкурсу Scania Driver Competitions Final 2019 виборов у травні цього року.

Андреас Нордсйо з Норвегії отримав титул найкращого водія Європи у фіналі змагань Scania Driver Competitions Final 2019, який відбувся у травні. Норвезького чемпіона запросили на завод Scania в Седертельє, щоб він побачив, як сходить з конвеєру його приз – Scania R650 V8.

На роботі Андреас працює переважно за кермом лісовоза, який доставляє деревину з лісу до залізниці. Рельєф не з найлегших та найприємніших для керування, тому висуває високі вимоги, як до водія, так і до вантажівки.

Коли настав момент для замовлення свого призу, вантажівки Scania, Андреас не довго вагався: «Я обрав 650 V8 через потужність та економію пального. Це дійсно хороша комбінація – потужність вгору, паливо вниз. Я також намагався замовити по максимуму внутрішнє оснащення кабіни: найбільша стерео система та найкращі сидіння. Мені хочеться найвищого комфорту».

Відвідати Scania в Седертелье було одним із найбільших бажань у списку водія із Норвегії уже багато років, тому він дуже зрадів можливості подивитися на народження свого вантажного автомобіля на заводі в Седертельєе. Він був дуже здивований швидкістю, з якою зібрали його замовлення.

Коли двигун зустрічається із шасі

«Мене дуже здивувало, наскільки швидко вони збирають вантажівку. Це вперше, коли мені випала нагода відвідати такий завод. Із задоволенням спостерігав за технологічним процесом і як все працює на лінії. Найбільше мені сподобалось, коли двигун опустився на шасі. Я вважаю, що саме з цього моменту розпочинається увесь процес», – ділиться враженнями Андреас.

«Також було цікаво спостерігати, як те, що я замовив, перетворюється у фінальний продукт. Ця вантажівка мені приноситиме задоволення щодня. Звичайно, я проводжу дуже багато часу за кермом, але було незвично дивитися, як моє замовлення перетворюється на реальну вантажівку, яку я виграв у змаганнях».

Підтримка сім’ї

Щойно Андреас повернеться додому на новій вантажівці, як його обидва сини одразу проситимуть проїхатися з ним у кабіні. «Мої сини дуже хвилювалися за мене під час змагань, і звичайно дуже пишаються мною і здобутою перемогою».

«Почуття перемоги важко описати словами. Я не належу до змагального типу людей. У фіналі мені вдалося зберегти спокій та повністю зосередитися на тому, що я роблю і не думати ні про що інше. Це було круто, і я став переможцем», – Андреас Нордсйо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: