Субота, 15 червня 2019 14:40

ZF розробила подвійну камеру для вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова камера дозволить розширити функціональність допоміжних систем безпеки.

Компанія ZF заявила, що починаючи з наступного року, запустить у виробництво камери з двома об’єктивами, які поліпшать продуктивність і функціональність систем другого рівня допомоги та безпеки водія.

Двохоб’єктивна камера ZF стане продовженням лінійки камер ZF S-Cam4, спеціально розроблених для ринку комерційних вантажівок. Вона буде поєднуватися з вдосконаленим процесором Mobileye EyeQ4.

Другий об’єктив необхідний для того, щоб деякі з розширених функцій ефективно працювали на комерційних автомобілях. Наприклад, система екстреного гальмування перед пішоходами, обладнана стандартною однооб’єктивною камерою з полем огляду в 52 градуси, може несвоєчасно виявляти пішоходів або інших учасників дорожнього руху, щоб активувати гальма вантажівки і допомогти уникнути або пом’якшити зіткнення.

Подвійна камера одночасно забезпечує кращий огляд під середнім і широким кутами, виявлення об’єктів з роздільною здатністю зображення 1280 x 960 пікселів, а також може розпізнавати дорожню розмітку та об’єкти на відстані до 120 метрів, а пішоходів – до 60. Якщо один об’єктив не може відобразити картинку або вийшов з ладу, то друга лінза допомагає забезпечити роботу камери через декілька оптичних шляхів. Так само, ZF повідомив, що нова камера надасть розширені функції, такі як розпізнавання дорожніх знаків, допомога в дотриманні смуги руху і центрування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: